Aboveit ansetter ny salgsdirektør

1 Juni 2022

Tommy passer perfekt hos oss i Aboveit, sier administrerende direktør, Erlend Høiby Johannesen.

Tommy Meidal kommer fra Sopra Steria hvor han har vært kundeansvarlig i over sju år og jobbet med kundeforvaltning, salg og bid management. Han sier han nå ser frem til å satse videre i Aboveit.

- Aboveit er et selskap som på kort tid har tiltrukket seg mange dyktige ansatte. De har hatt en formidabel vekst og er et kompetansehus som tilbyr innovative produkter og tjenester. Selskapet har en spennende kundeportefølje som jeg gleder meg til å jobbe videre med, forteller Meidal.

Meidal ønsker å se på muligheter for tettere partnerskap fremover.

- Aboveit har lykkes godt med rekruttering og salg i sitt partnernettverk. Dette skal vi fortsette med. Samtidig har selskapet kommet til et punkt der forutsetningene for å etablere tettere partnerskap med noen utvalgte kunder er på plass. Dette er en av tingene jeg ønsker å se nærmere på, samtidig som vi skal fortsette å profesjonalisere våre interne prosesser innen salg av våre egne produkter og tjenester.

- Tommy er svært profesjonell, han skaper tillit i alle relasjoner, og han er svært nyskapende i sitt arbeid. Med Tommy får vi en salgsdirektør som er strukturert, analytisk, og en meget god lagspiller, sier Erlend Høiby Johannesen, administrerende direktør i Aboveit.