Vi bruker cookies for å forbedre nettsiden. Opplysningene kan ikke knyttes tilbake til deg.

Bli med på A-laget

Få fart på karrieren din i et av de hyggeligste og mest faglig kompetente miljøene i Oslo

I Aboveit kan din karriere vokse til nye høyder svært raskt. Vi verdsetter initiativ og du får dermed mulighet til å påvirke hvordan vi skal utvikle oss videre som selskap. Du blir en del av et svært sterkt fagmiljø, hvor vi er opptatt av å ha det gøy og alltid lære mer.

I tillegg til kontinuerlig faglig utvikling, gode kolleger og flotte kontorlokaler tilbyr vi selvsagt konkurransedyktige betingelser.

Kultur

Vi kan si at vi har det gøy på jobb! Det kan vi fordi vi har bygget en unik kultur hos oss som er svært sosial, og har noe som passer for alle. Vi arrangerer hytteturer, padel, frisbeegolf, vinsmaking, geeknights, hackatons og så mye, mye mer. Annet hvert år tar vi hele selskapet på en formidabel utenlandstur for å bygge laget enda bedre, og knytte sterkere bånd.

Vi er en arbeidsplass som jobber for mangfold og inkludering, og setter det høyt i alt av våre sosiale påfunn.

Trygghet

I Aboveit er det alltid mulig å vokse og utvikle seg. Vi legger til rette for kompetanseheving på mange måter, som å delta på konferanser og kurs flittig. Vi har høy delingskultur og arrangerer tverrfaglige fagkvelder ukentlig, slik at alle kan bli oppdatert på det nyeste innen våre fagfelter. Du har et stort team i ryggen, med ledere som følger deg opp tett og ofte.

Kontoret

Som konsulent vil arbeidssted variere, men de fleste av våre konsulenter velger å ha noen dager på kontoret hver uke. I Dronning Eufemias gate 8 er det restaurant, treningsrom, fantastisk utsikt og godt selskap. Kontoret vårt er lyst og åpent med svært sentral beliggenhet i hjertet av Oslo sentrum.

Stemningen hos oss er som å komme “hjem” når du er på jobb. Her vil du alltid finne glade ansikter som du kan dele stort og smått med.

Kantinen i Dronning Eufemias Gate 8.

Braathen Eiendom, DEG8. Foto: Illja C. Hendel.

Utsikten over oslo fjorden fra 13 etasje i vårt kontorbygg.

Vi er alltid interessert i å høre fra flinke folk.