Vi bruker cookies for å forbedre nettsiden. Opplysningene kan ikke knyttes tilbake til deg.

Kompetansen du kan stole på

Aboveit så dagens lys i 2019. Siden den gang har vi blitt en anerkjent aktør som brenner for det vi driver med

Hvem vi er

I Aboveit liker vi å jobbe tverrfaglig og lære av hverandre. Vi har de beste folka innen design og utvikling, skytjenester, ledelse og testing. Brukernes og kundens behov står alltid i fokus, og vi jobber hardt for å lage innovative digitale løsninger som skaper verdi for alle, slik at du alltid er et steg foran.

5
År gamle
130
Ansatte
32%
Kvinner
70+
Ulike kunder
130M
Årlig omsetning

Hva vi gjør

Vi tilbyr konsulenttjenester til store og små aktører i både privat og offentlig sektor innen design og utvikling, teknologi og strategisk rådgiving. For våre kunder utvikler vi digitale tjenester som bidrar til å realiserer deres forretningsmodell. Vi kan ta et helhetlig ansvar eller bistå der det trengs. Samtidig utvikler vi også egne produkter, basert på de nyeste teknologiene i markedet. Kombinasjonen av kompetanse og erfaring gjør at vi skiller oss ut fra andre leverandører i markedet.

Administrerende direktør Erlend Høiby Johannessen og daglig leder Stig Nerland

Hvorfor vi gjør det

Vi lever for å skape gode brukeropplevelser og innovative tjenester, løsninger som utgjør en forskjell. Vi streber mot å være et kompetanserikt og inspirerende miljø, både for våre ansatte og for våre kunder og samarbeidspartnere. Aboveit skal være et sted både individet og mangfoldet når sitt fulle potensiale.

Hvor vi er

Vi holder til i luftige lokaler i Dronning Eufemias gate 8 i Barcode, et miljøbygg med et bredt utvalg fasiliteter. Her har vi varm kaffe, god utsikt og kort vei til alt.