Vi bruker cookies for å forbedre nettsiden. Opplysningene kan ikke knyttes tilbake til deg.
Mann som fisker fra båt på havet.
Video: FiskHer

Oppdag Norges fiskehemmeligheter!

Den prisbelønte fiskeren Asgeir Alvestad har tilbrakt over 20 000 timer med fiskestangen før han fylte 20 år. Hans ekspertise og kunnskap inspirerte til å gjøre fisking enklere for alle. Vi har derfor jobbet hardt for å samle kunnskap fra de aller beste fiskerne og har omdannet den til en intuitiv og hjelpsom app: Fishbuddy by Fiskher - den beste fiskeguiden, rett i lomma og klar for å bli med på ditt neste fiskeeventyr.

Prosjekt:

Apputvikling for Fishbuddy by FiskHer

Kunde:

FiskHer

Våre leveranser:

Tre mobilskjermer som viser utsnitt fra mobilappen. Animasjon.
Hender som holder i en fiskestang med snelle, i bakgrunnen er det vann.

Oppgave

Enestående fiskekunnskaper i en app

Utfordringen var å utvikle en mobilapplikasjon for fiskeentusiaster hvor norges beste fiskekunnskaper var samlet på ett og samme sted. Applikasjonen skal gi tilgang til titusenvis av fiskeområder både langs kysten og i innlandsvann med et interaktivt kart. Gjenkjenning av fiskearter basert på bilder og beregning av lengde og vekt skulle gi brukeren umiddelbare resultater, og delings- og konkurransedelen skulle bygge et engasjerende fellesskap.

Gjennom gratisversjonen skulle brukerne få tilgang til et begrenset tilgang arter, mens premiumalternativet skulle gi tilgang til alle artene i den stadig voksende artsdatabasen. Målet var å lage en helhetlig og brukervennlig opplevelse for fiskeentusiaster med fokus på funksjonalitet og kvalitet i design og utvikling.

Mann som holder en liten fisk opp mot kamera.
Tre personer ute i en båt på havet, en av dem holder en fiskestang.
Foto: FiskHer
Introdukjsonsvideo som viser hvordan appen Fishbuddy by Fiskher funker.
"Med Fiskher blir du rett og slett en bedre fisker, enten du er glad amatør eller har mye erfaring fra før. Slik blir det nemlig, når appen er med på fisketur med ekspertenes tips i lomma."
Amatørfisker
Person sitter foran tre skjermer med kode.

Prosess

Nyskapende utvikling

Fishbuddy-appen by Fiskher har gjennomgått en spennende utvikling og da Aboveit ble involvert i prosjektet overtok vi ansvaret for hele utviklingsprosessen. Utviklingen bar preg av den utfordrende og nyskapende naturen ved å skape noe helt nytt. Selv om vi møtte på enkelte utfordringer underveis, så vi på disse som læringsmuligheter og som en vei mot stadig forbedring. Vår dedikasjon til å levere et optimalt design førte til hyppige designdiskusjoner, hvor vi alltid strebet etter å finne de mest effektive løsningene på veien mot suksess.

Elementer fra designprofilen til FishBuddy.
Elementer fra designprofilen til FishBuddy.

Løsning

Banebrytende teknologi

Med Augemented Reality og Machine Learning ble det utviklet en avansert algoritme som svært nøyaktig kan måle lengden på en fisk. Denne innovative løsningen gjorde det mulig å visualisere og måle fisken i sanntid ved å bruke den virkelige verden som et interaktivt lerret. Våre bidragsytere hadde kompetanse innen UX-design, frontend, backend og grafisk design og har stått for hele utviklingen av Fishbuddy by Fiskher for iOS-enheter i tillegg til at vi forvalter og videreutvikler back end og Fishbuddy by Fiskher for android-enheter.

Flere caser

Se et utvalg av prosjekter vi har levert for våre kunder.

Ruter i rute

Ruter AS er et offentlig eid selskap som har ansvaret for kollektivtrafikken i Oslo og det tidligere Akershus fylke. De fastsetter priser og rutetilbud for T-bane, trikk, buss og ferjer i disse to områdene, som deretter blir bestilt fra ulike operatørselskaper.

Full casebeskrivelse av Ruter i rute

Helsenett for alle

Norsk helsenett SF (NHN) er et statsforetak under Helse- og omsorgsdepartementet. De leverer nasjonal IKT-infrastruktur for samhandling i helse- og omsorgssektoren.

Full casebeskrivelse av helsenett for alle

All in motion

Kortfilmfestivalen er en anerkjent filmfestival i Norge som fokuserer på kortfilmer fra både inn- og utland. Festivalen viser ikke bare konkurranser for kortfilmer, men også eldre kortfilmer, internasjonale dokumentarer og nyskapende film- og videoeksperimenter.

Full casebeskrivelse av all in motion